Over GourmetBar Charleroi

De GourmetBar Charleroi vormt onderdeel van het eerste ****hotel in Charleroi en is perfect gepositioneerd op het dak van het gloednieuwe Rive Gauche shopping centrum in het hart van de stad en toegankelijk via de ‘Place Verte’ of de parking ‘Rive Gauche’ (met de ingang van het hotel tegenover de slagbomen)

Bij binnenkomst zult u onmiddellijk verrast zijn door de warme en ongedwongen atmosfeer. De plezierige lichtinval en de inrichting met het meubilair creeren een modern ‘design’ imago; ideaal voor een gezellige luch of diner, of gewoon om het glas te heffen met collega’s of vrienden. Het team verzorgd u professioneel maar relaxed; de gerechten, voorgesteld door onze Chef David Vogel en zijn team, zijn zeer toegankelijk en altijd vers; met de meeste producten uit de onmiddellijke omgeving.

Review ons op Tripadvisor Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Op de menukaart vindt u klassiekers zoals de Gourmet Burger of een Ceasar Salad, maar ook een ribstuk van meer dan een kilo voor 2 personen. En, als extra vind je ook altijd seizoens specialiteiten zoals asperges of mosselen.

Centrum van dit alles is de bar zelf; onze gasten hebben de keus uit een groot assortiment Belgische bieren, of een cocktail op maat ‘gebrouwen’ door Thomas en zijn team. Als kers op de taart is daar ons ‘Rooftop’ terras. Bij mooi weer is dit onze oase van welzijn; dankzij het comfortabele meubilair en gedragen door de klank van lounge beats. De BBQ complimenteert dit voortreffelijk en het dagelijkse ‘Happy Hour’ van 18.30-19.30 maakt deze kleine luxe wel heel aantrekkelijk.

Reserveren dine-in Room service