Over Gourmet Bar Hoofddorp

Gourmet Bar Hoofddorp bevindt zich in het nummer 1 Tripadvisor hotel in de regio (Novotel Amsterdam Schiphol Airport) en is perfect gelegen op slechts 2 minuten lopen vanaf station Hoofddorp. Bij binnenkomst in het restaurant valt de warme en huiselijke sfeer direct op. De aangename verlichting en het creatieve gebruik van de verschillende soorten meubilair zorgen voor een intieme en speelse setting die perfect is voor een aangename lunch of diner of gewoon een fijne borrel met wat vrienden of collega’s. De service van het team is verzorgd maar losjes en de door chef Rogier Delfos en zijn keuken crew geserveerde gerechten zijn toegankelijk, fris en verrassend, met veelal lokale ingrediënten. Op de menukaart van het restaurant vindt u klassiekers zoals de populaire Gourmet Burger en Caesar Salad maar ook een groot aantal “Chef’s Signature Dishes” waaronder een dry-aged sirloin of rib eye. In het seizoen wordt hier een klassiek mosselpannetje of asperges aan toegevoegd.

  

 

Ontdek Ons Gevarieerde Aanbod

Het centrum van het Gourmet Bar restaurant wordt gevormd door de Gourmet Bar zelf. Hier hebben de gasten de keuze uit een grote selectie veelal lokale bieren en gin soorten en scala aan smakelijke cocktails van de enthousiaste bar crew. Beroemd bij de locals zijn vooral ook de huisgemaakte Iced Tea’s van collega Grecia en het unieke Accor Honeybee-r. Dit heerlijke blonde bier is speciaal voor 10 van de Accor hotels in Nederland gebrouwen en bevat smaakvolle honing tonen die komen van de honing van de bijen die de deelnemende hotels zelf houden. Bij mooi weer wordt een bezoek aan de zeer aangename Gourmet Bar Hoofddorp nog een stukje aangenamer en kunnen gasten uitwijken naar het sfeervolle terras met rond de 80 zitplaatsen. Dit terras ligt pal op het zuiden en vormt door het robuuste maar zeer comfortabele terrasmeubilair en de fijne lounge beats een verrassende oase van rust voor zowel de mensen die in de lokale kantoren werken als de gasten die terug komen van een drukke dag in Amsterdam.

  

 

Le Petit Chef

Aan het einde van 2018 werd het keukenteam van de GourmetBar in Hoofddorp verder versterkt door de komst van Le Petit Chef. Met een lengte van maar 58mm is hij de kleinste kok ter wereld! Dat doet echter niets af aan zijn kookkunsten. Gasten kunnen bij hem dan ook rekenen op een 3D geanimeerd en zeer smakelijk 3 of 4 gangen diner dat men niet gauw zal vergeten. Het team van GourmetBar is ontzettend trots dat Le Petit Chef na kookoptredens in onder andere China, Dubai en Japan nu de Private Dining van het hotel heeft uitgekozen als eerste permanente restaurant in Nederland en kijkt erg uit naar uw komst. Sinds september is Le Petit chef uitgebreid met 3 prachtige nieuwe animaties!
Reserveringen voor dit 3D geanimeerde, 3 of 4 gangen diner-spektakel voor minimaal 4 en maximaal 10 personen (erg geschikt voor gezinnen!) kunnen gemaakt worden via de knop van Le Petit Chef onderaan deze pagina of door te bellen naar 023 747 0347.
De prijs voor deze 2 uur durende culinaire ervaring is afhankelijk van het menu, voor kinderen zal dit €29,00 bedragen (tot 16 jaar). De menu prijs is inclusief een aperitief en wat canapés, de overige dranken zijn exclusief.

Reserveringen dienen minimaal een dag van tevoren worden gemaakt of geannuleerd te worden.

          

Bekijk MenuAllergenenReview onsReserveren Le Petit Chef

Like ons op FacebookVolg ons op InstagramReserveren Gourmet Bar